نوشته شده توسط : دکتر ستایش

جراحی تخصصی قلب نوزادان و کودکان

پس از تولد، اگر کودک دارای تاخیر در رشد یا تغییر در رنگ لب ها، زبان یا ناخن ها باشد، پزشک ممکن است به تشخیص نقص مادرزادی قلب مشکوک شود. پزشک ممکن است هنگام گوش دادن به قلب کودک با گوشی پزشکی صدای قلب را بشنود.

اکثر صدا های قلبی بی نقص هستند، به این معنی که هیچ نقص قلبی وجود ندارد و برای سلامت کودک شما خطرناک نیست. با این حال، برخی از صداها ممکن است به دلیل تغییرات جریان خون به قلب و از قلب ایجاد شوند.

تست های بیماری قلبی اطفال

آزمایشات برای تشخیص نقص مادرزادی قلب عبارتند از:

پالس اکسیمتری. سنسوری که روی نوک انگشت قرار می گیرد، میزان اکسیژن خون را ثبت می کند. اکسیژن بسیار کم ممکن است نشانه ای از مشکل قلبی یا ریوی باشد.

الکتروکاردیوگرام (ECG یا EKG). این آزمایش غیرتهاجمی فعالیت الکتریکی قلب را ثبت می کند. تکه های چسبنده با حسگر (الکترود) روی قفسه سینه قرار می گیرند. سیم‌ها وصله‌ها را به رایانه متصل می‌کنند که نتایج را نمایش می‌دهد. ECG می تواند به تشخیص ریتم نامنظم قلب (آریتمی) کمک کند.

اکوکاردیوگرافی. اکوکاردیوگرافی از امواج صوتی (سونوگرافی) برای ایجاد تصاویری از قلب در حال حرکت استفاده می کند. این نشان می دهد که چگونه خون در قلب و دریچه های قلب حرکت می کند. اگر اکوکاردیوگرام روی نوزاد قبل از تولد انجام شود، اکوکاردیوگرافی جنین نامیده می شود.

اشعه ایکس قفسه سینه. اشعه ایکس قفسه سینه وضعیت قلب و ریه ها را نشان می دهد. این می تواند نشان دهد که آیا قلب بزرگ شده است یا اینکه ریه ها حاوی خون اضافی یا مایعات دیگری هستند. اینها می تواند نشانه های نارسایی قلبی باشد.

کاتتریزاسیون قلبی. در این آزمایش، یک لوله نازک و انعطاف پذیر (کاتتر) در یک رگ خونی، معمولاً در ناحیه کشاله ران، وارد شده و به سمت قلب هدایت می شود. کاتتریزاسیون می تواند اطلاعات دقیقی در مورد جریان خون و نحوه عملکرد قلب ارائه دهد. برخی از درمان های قلبی را می توان در طول کاتتریزاسیون قلبی انجام داد.

تصویربرداری رزونانس مغناطیسی قلب (MRI). MRI قلب ممکن است برای تشخیص و ارزیابی نقایص مادرزادی قلب در نوجوانان و بزرگسالان انجام شود. MRI قلب تصاویر سه بعدی از قلب ایجاد می کند که امکان اندازه گیری دقیق حفره های قلب را فراهم می کند.

درمان بیماری های قلبی در اطفال

درمان نقایص مادرزادی قلب در کودکان به نوع خاص مشکل قلبی و شدت آن بستگی دارد. گاهی اوقات، یک نقص مادرزادی قلب ممکن است هیچ اثر طولانی مدتی بر سلامت کودک نداشته باشد و ممکن است بدون درمان باقی بماند.

سایر نقایص مادرزادی قلب، مانند یک سوراخ کوچک در قلب، ممکن است با افزایش سن کودک بسته شود. نقایص جدی مادرزادی قلب بلافاصله پس از تشخیص نیاز به درمان دارند. درمان ممکن است شامل داروها، عمل های قلبی یا جراحی یا پیوند قلب باشد.

داروهای بیماری قلبی در کودکان و نوزادان

ممکن است برای درمان علائم یا عوارض نقص مادرزادی قلب، داروها تجویز شود. آنها ممکن است به تنهایی یا با یک روش قلبی استفاده شوند. داروها برای نقایص مادرزادی قلب عبارتند از:

داروهای فشار خون. به عنوان مثال می‌توان به مهارکننده‌های آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE)، مسدودکننده‌های گیرنده آنژیوتانسین II (ARBs) و مسدودکننده‌های بتا اشاره کرد.

قرص های آب (ادرار آور). این نوع دارو میزان مایعات را در بدن کاهش می دهد که فشار بر قلب را کاهش می دهد.

داروهای ریتم قلب. این داروها که ضد آریتمی نامیده می شوند، به کنترل ضربان قلب نامنظم (آریتمی) کمک می کنند.

جراحی یا سایر روش ها

اگر فرزند شما نقص قلبی مادرزادی شدید دارد، ممکن است عمل قلبی یا جراحی توصیه شود. روش ها و جراحی های قلبی که برای درمان نقایص مادرزادی قلب انجام می شود عبارتند از:

کاتتریزاسیون قلبی. برخی از نقایص مادرزادی قلب را می توان با استفاده از لوله های نازک و انعطاف پذیر (کاتتر) بدون نیاز به جراحی قلب باز ترمیم کرد. به عنوان مثال، کاتتریزاسیون قلبی ممکن است برای رفع سوراخ‌های قلب یا نواحی باریک استفاده شود.

در طول کاتتریزاسیون قلبی، ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی یک یا چند کاتتر را در یک رگ خونی، معمولاً در کشاله ران، و به قلب وارد می کند. ابزارهای کوچکی از طریق کاتتر به قلب منتقل می شوند تا نقص را ترمیم کنند. برخی از روش‌های کاتتر باید به صورت مرحله‌ای در طی چند سال انجام شوند.

جراحی قلب. ممکن است کودک برای ترمیم نقص مادرزادی قلب نیاز به جراحی قلب باز یا جراحی قلب کم تهاجمی داشته باشد. نوع جراحی قلب به نقص خاص بستگی دارد.

پیوند قلب. اگر نقص قلبی جدی قابل ترمیم نباشد، ممکن است پیوند قلب مورد نیاز باشد.

مداخله قلبی جنین. به ندرت، اگر یک نقص جدی قبل از تولد تشخیص داده شود، می توان در دوران بارداری روشی را برای اصلاح مشکل یا کمک به کاهش عوارض نقص با رشد کودک انجام داد. مداخله قلبی جنین به ندرت انجام می شود و فقط در شرایط بسیار خاص امکان پذیر است.

برخی از کودکان مبتلا به ناهنجاری های مادرزادی قلبی در طول زندگی خود نیاز به اعمال و جراحی های زیادی دارند. پس از جراحی نقص مادرزادی قلب، کودک نیاز به معاینات منظم توسط پزشک قلب (متخصص قلب) دارد.

بهترین جراح قلب نوزادان و کودکان

شاید برای بسیاری از والدین سوال باشد که چطور باید یه دکتر مناسب برای کودک خود انتخاب کنند. انتخاب بهترین جراح قلب کودکان یکی از مهمترین دغدغه های والدین محسوب می شود و لازم است تا حتما با آگاهی صورت بگیرد.

دکتر رامین بقایی با سال ها تجربه در این زمینه می تواند یک انتخاب مناسب برای جراحی تخصصی قلب کودکان باشد. قطعا والدین کودک با تکیه بر تجربیات و دانش یک پزشک متخصص می توانند با اطمینان خاطر بیشتری در مسیر بهبود کودک خود گام بردارند.

دکتر بقایی با معاینات و با استفاده از آزمایشات در صورت لزوم به شما در روند بهبودی کودکتان کمک خواهند نمود. به همبن دلیل دکتر بقایی می توانند یکی از بهترین انتخاب ها برای جراحی قلب کودکان باشند.

تماس با ما

نشانی: تهران – خیابان نلسون ماندلا(جردن) – بالاتر از تقاطع حقانی – خیابان پدیدار – پ ۶۲ – طبقه سوم – واحد ۳۳

تلفن: ۸۸۶۷۰۳۵۰-۰۲۱

 منبع: https://dr-baghaei.com/

 



:: برچسب‌ها: بیماری های قلبی جنین و کودک , فوق تخصص جراحی قلب و عروق (کودکان و بزرگسالان) , درمان بیماری های قلبی اطفال , فوق تخصص قلب اطفال و جنین , جراح قلب کودکان در تهران ,
:: بازدید از این مطلب : 342
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

تزریق بوتاکس

بوتاکس یک روش فزاینده محبوب است. جمع آوری داده های اخیر نشان می دهد که بین 4 تا 5 میلیون نفر سالانه بوتاکس می کنند. این یک افزایش چشمگیر نسبت به سال 2000 است که کمتر از 800000 عمل بوتاکس گزارش شده است.

بوتاکس یک روش کم تهاجمی است که علائم پیری را در صورت کاهش می دهد. این علائم پیری عبارتند از: خطوط پیشانی، پای کلاغی، چانه های فرورفته، لبخند لثه ای و موارد دیگر. علاوه بر این، کاربردهای بالینی مانند درمان میگرن، تعریق بیش از حد (هیپرهیدروزیس) و مثانه بیش فعال نیز دارد.

چه گروه سنی بیشتر از بوتاکس استفاده می کند؟

به طور معمول، گروه سنی 40 تا 54 سال بیشترین استفاده از بوتاکس را دارند. در سال 2020، 2,503,229 فرد 40-54 ساله بوتاکس دریافت کردند. پس از آن، رده سنی 55 تا 69 سال با 1,010,138 درمان بوتاکس در سال 2020، رتبه دوم را به خود اختصاص داده است. محدوده سنی با کمترین تعداد تزریق بوتاکس، محدوده سنی 13 تا 19 سال است.

آیا مردان بوتاکس می زنند؟

بله، مردان تقریباً 6 درصد از تمام عمل های بوتاکس را تشکیل می دهند. تقریباً 265247 مرد در سال 2020 بوتاکس دریافت کردند که آن را به بهترین روش کم تهاجمی برای مردان در ایالات متحده تبدیل کرد.

رایج ترین محل های تزریق کدامند؟

رایج ترین محل تزریق بوتاکس در صورت است. این نقاط شامل پیشانی، بین ابروها، ابروهای بالایی، اطراف دهان، چانه، نزدیک چشم ها و گردن است. دوز، تعداد تزریقات، محل تزریق و تعداد دفعات دریافت دارو بر اساس وضعیت شما و پاسخ شما به درمان تعیین می شود.

چه مدت طول می کشد تا بوتاکس عمل کند؟

نتایج تزریق بوتاکس خود را در هفته اول پس از درمان، معمولاً در عرض 3 تا 4 روز، مشاهده خواهید کرد. برای تأثیر کامل، احتمالاً نتایج نهایی را ظرف 14 روز خواهید دید.

ماندگاری نتایج بوتاکس چقدر است؟

بوتاکس به طور متوسط حدود 3-4 ماه دوام می آورد. نوروتوکسین در نهایت از بین می رود و توسط بدن متابولیزه می شود، که باعث محو شدن نتایج می شود. با این حال، مهم است بدانید که بوتاکس بر افراد تأثیر متفاوتی می گذارد.

در برخی موارد، برای اولین بار نتایج بوتاکس تا دو ماه طول می کشد، در حالی که سایر بیماران بین 4 تا 6 ماه دوام دارند. به طور معمول، سه عامل اصلی وجود دارد که بر مدت زمان ماندگاری نتایج بوتاکس تأثیر می گذارد: محل تزریق، دوز و متابولیسم.

اثرات جانبی  بوتاکس

از آنجایی که این دارو در محل بیماری شما تجویز می شود، بیشتر عوارض جانبی نزدیک به محل تزریق دارو رخ می دهد. قرمزی، کبودی، عفونت و درد در محل تزریق ممکن است رخ دهد. 

سرگیجه، اشکال خفیف در بلع، عفونت های تنفسی مانند سرماخوردگی یا آنفولانزا، درد، حالت تهوع، سردرد و ضعف عضلانی ممکن است زمانی رخ دهد که از این دارو برای شل کردن عضلات استفاده شود.

دوبینی، افتادگی یا تورم پلک، سوزش چشم، خشکی چشم، اشک ریزش، کاهش پلک زدن و افزایش حساسیت به نور نیز ممکن است رخ دهد. اگر هر یک از این اثرات ماندگار شد یا بدتر شد، فوراً به پزشک یا داروساز خود اطلاع دهید.

ممکن است به قطره/پماد محافظ چشم، چسب چشم یا درمان دیگری نیاز داشته باشید. هنگامی که این دارو برای پیشگیری از میگرن استفاده می شود، ممکن است عوارض جانبی مانند سردرد، گردن درد و افتادگی پلک ایجاد شود.

هنگامی که این دارو برای تعریق بیش از حد استفاده می شود، عوارض جانبی مانند تعریق غیر زیر بغل، عفونت های تنفسی مانند سرماخوردگی یا آنفولانزا، سردرد، تب، گردن یا کمردرد و اضطراب ممکن است رخ دهد.

هنگامی که این دارو برای مثانه بیش فعال استفاده می شود، ممکن است عوارض جانبی مانند عفونت های دستگاه ادراری، سوزش / ادرار دردناک، تب یا مشکل در ادرار رخ دهد.

اگر هر یک از این اثرات ماندگار شد یا بدتر شد، فوراً به پزشک یا داروساز خود اطلاع دهید. به یاد داشته باشید که این دارو به این دلیل تجویز شده است که پزشک شما تشخیص داده است که مزایای آن برای شما بیشتر از خطر عوارض جانبی است.

بسیاری از افرادی که از این دارو استفاده می کنند عوارض جانبی جدی ندارند. واکنش آلرژیک بسیار جدی به این دارو نادر است. با این حال، در صورت مشاهده علائم یک واکنش آلرژیک جدی، از جمله: خارش/تورم (مخصوصا در صورت/زبان/گلو)، بثورات پوستی، سرگیجه شدید، مشکل تنفسی، فوراً به پزشک مراجعه کنید.

کاربردها و مزایای بوتاکس

تزریق بوتاکس سیگنال‌های شیمیایی خاصی را از اعصاب که باعث انقباض ماهیچه‌ها می‌شوند، مسدود می‌کند. رایج ترین کاربرد این تزریق ها شل کردن ماهیچه های صورت است که باعث ایجاد خطوط اخم و سایر چین و چروک های صورت می شود.

تزریق بوتاکس همچنین برای کاهش علائم برخی از بیماری ها استفاده می شود. این یک درمان نیست. نمونه هایی از شرایط پزشکی که ممکن است با تزریق بوتاکس درمان شوند عبارتند از:

اسپاسم گردن. در این وضعیت دردناک، عضلات گردن به شکلی کنترل نشده منقبض می شوند. این باعث می شود که سر بپیچد یا به یک موقعیت ناراحت کننده تبدیل شود. این بیماری همچنین دیستونی گردنی نامیده می شود.

سایر اسپاسم های عضلانی. فلج مغزی و سایر شرایط سیستم عصبی می تواند باعث کشش اندام ها به سمت مرکز بدن شود. اسپاسم عضلانی نیز می تواند باعث انقباض چشم شود.

تنبلی چشم. شایع ترین علت تنبلی چشم، عدم تعادل در ماهیچه هایی است که برای حرکت چشم استفاده می شود. تنبلی چشم را چشم های ضربدری یا چشم های نامرتب نیز می نامند.

تعریق. بوتاکس ممکن است برای شرایطی استفاده شود که در آن افراد حتی زمانی که گرم نیستند یا زیاد عرق نمی کنند، زیاد عرق می کنند. به آن تعریق بیش از حد یا هیپرهیدروزیس می گویند.

میگرن. تزریق بوتاکس ممکن است به کاهش دفعات ابتلا به میگرن کمک کند. این درمان عمدتا برای افرادی که 15 روز یا بیشتر در ماه سردرد دارند استفاده می شود.

هنگامی که شما اغلب دچار سردردهای شدید می شوید، این وضعیت میگرن مزمن نامیده می شود. برای حفظ فواید، تقریباً هر سه ماه یکبار نیاز به درمان است.

مشکلات مثانه. تزریق بوتاکس همچنین می تواند به کاهش بی اختیاری ادرار ناشی از مثانه بیش فعال کمک کند.

 

دکتر آرمیتا آقاپور با سالها سابقه در زمینه زیبایی و جوان سازی یکی از بهترین و شناخته شده ترین پزشکان زیبایی در تهران هستند. ایشان پس از پایان تحصیلات خود در رشته پزشکی دانشگاه شیراز و گذراندن دوره های پوست و مو و زیبایی و اخذ سرتیفیکیت متعدد از شرکتها و مراکز آموزشی معتبر در زمینه انواع لیزر و جراحیهای سرپایی و تزریقات زیبایی آماده ارائه خدمات به مراجعین محترم می باشند.

آدرس: تهران، شهرآرا پاتریس لومومبا، نبش کوچه نوزدهم غربی، ساختمان پزشکان، پلاک ۱۸۲طبقه اول

شماره تماس: ۸۸۲۸۸۱۶۸

 منبع: https://dr-aghapour.com/

 



:: برچسب‌ها: شناخته شده ترین پزشک زیبایی در تهران , جوان سازی و زیبایی و لیزر , دکتر آرمیتا آقاپوز , هزینه تزریق بوتاکس , عوارض بوتاکس , مزایای بوتاکس , ,
:: بازدید از این مطلب : 290
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 25 تير 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

آپاندیسیت در کودکان و درمان آن


آپاندیسیت در کودکان و نوجوانان 5 تا 20 ساله شایع تر است و در نوزادان بسیار نادر است. آپاندیسیت در کودکان باید به عنوان یک اورژانس پزشکی درمان شود.

دانستن علائم برای کمک در اسرع وقت مهم است. هرچه آپاندیسیت زودتر تشخیص داده و درمان شود، دوره نقاهت بهتری خواهد داشت.

آپاندیسیت در کودکان چقدر جدی است؟

آپاندیسیت یک اورژانس پزشکی در نظر گرفته می شود. انسداد در آپاندیس باعث رشد باکتری ها می شود که منجر به عفونت می شود.

علل احتمالی انسداد شامل مدفوع سفت (مدفوع)، غدد لنفاوی متورم در روده ها، انگل ها یا سایر شرایط است. آپاندیسیت مسری نیست.

هنگامی که آپاندیس عفونی می شود، شروع به تورم می کند. پس از 48 تا 72 ساعت عفونت، آپاندیس می تواند ترکیده و باکتری ها را در سراسر بدن پخش کند.

این یک عارضه شدید است. ترکیدن آپاندیس ممکن است منجر به تجمع چرک (آبسه) در شکم شود. آپاندیسیت برای جلوگیری از ترکیدن آپاندیس نیاز به درمان فوری دارد.

این وضعیت شایع ترین علت جراحی اورژانسی شکم در کودکان است.

چگونه بفهمم فرزندم آپاندیسیت دارد؟

تشخیص علائم اولیه آپاندیسیت به خصوص در کودکان خردسال می تواند چالش برانگیز باشد. این مفید است که بدانید به دنبال چه چیزی باشید.

علائم اولیه آپاندیسیت در کودکان

علائم اولیه آپاندیسیت در کودکان معمولاً عبارتند از:

  • تب خفیف
  • درد در اطراف ناف
  • درد در ناحیه پایین سمت راست شکم

با پیشرفت عفونت، علائم دیگری ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • درد شدید در ناحیه شکم
  • از دست دادن اشتها
  • تهوع و استفراغ
  • اسهال
  • تورم

اغلب، به نظر می رسد درد با هر حرکتی، مانند راه رفتن، پریدن، یا سرفه بدتر می شود. سواری در ماشین نیز ممکن است ناراحت کننده باشد.

علائم پارگی آپاندیس

درد ناشی از آپاندیسیت معمولاً در اطراف ناف و ناحیه پایین سمت راست شکم قرار دارد. اگر کودک شما به طور ناگهانی دردی را که در شکمش پخش شده است توصیف کند، ممکن است آپاندیس پاره شده باشد.

هنگامی که آپاندیس می ترکد، اغلب باعث درد شدید شکم و تب بالا می شود.

آپاندیسیت در کودکان خردسال

در حالی که آپاندیسیت در نوزادان و کودکان نوپا شایع نیست، ممکن است. نوزادان و کودکان خردسال ممکن است علائم متفاوتی را نسبت به کودکان بزرگتر تجربه کنند.

همچنین ممکن است بیان احساساتشان برای آنها چالش برانگیزتر باشد.

حدود 33 درصد از کودکان مبتلا به آپاندیسیت با علائم و نشانه های کلاسیک مورد انتظار ما، مانند درد پایین شکم سمت راست، ظاهر نمی شوند.

آپاندیسیت در کودکان نوپا و پیش دبستانی ممکن است با علائم زیر ظاهر شود:

  • استفراغ
  • تب
  • امتناع از خوردن
  • اسهال

آپاندیسیت در نوزادان و کودکان نوپا ممکن است با علائم زیر ظاهر شود:

  • تحریک پذیری
  • بی حالی (خستگی)
  • شکم متورم
  • استفراغ

آپاندیسیت در نوزادان و کودکان خردسال اغلب با سایر عفونت ها مانند گاستروانتریت یا عفونت دستگاه ادراری (UTI) اشتباه گرفته می شود.

کودکان خردسال در مقایسه با کودکان بزرگتر در معرض خطر بیشتری برای ترکیدن آپاندیس (سوراخ شدن) هستند. علائم آنها نیز ممکن است به تعویق بیفتد.

برای تعیین اینکه آیا فرزند خردسال شما مبتلا به آپاندیسیت است، نحوه غذا خوردن، حرکت، بازی، خواب و مدفوع او را مشاهده کنید.

اگر نگران آپاندیسیت هستید، با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی فرزندتان تماس بگیرید. آپاندیسیت بیشتر در سنین مدرسه و نوجوانان دیده می شود. در مردان شایع تر از زنان است.

آپاندیسیت در کودکان چگونه تشخیص داده می شود؟

آپاندیسیت در کودکان با معاینه فیزیکی، سابقه پزشکی، آزمایش خون و مطالعات تصویربرداری تشخیص داده می شود.

ارائه‌دهنده مراقبت‌های بهداشتی از کودک شما می‌خواهد که درد خود، احساس آن، محل وقوع آن، زمانی که شروع شده و در حال بدتر شدن است را شرح دهد.

تیم مراقبت های بهداشتی فرزند شما آزمایشاتی را برای رد سایر علل احتمالی علائم آنها انجام خواهد داد. سایر دلایل ممکن می تواند شامل سنگ کلیه، ذات الریه، UTI، گاستروانتریت یا سایر عفونت ها باشد.

تست های تشخیصی مورد انتظار عبارتند از:

آزمایش خون: شمارش کامل خون (CBC) و پروتئین واکنشی C (CRP) برای آزمایش عفونت و التهاب

آزمایش ادرار: آزمایش ادرار برای آزمایش عفونت مثانه

مطالعه تصویربرداری: اشعه ایکس، سونوگرافی یا توموگرافی کامپیوتری (CT) شکم برای جستجوی آپاندیس متورم.

آپاندیسیت در کودکان چگونه درمان می شود؟

به محض اینکه کودک شما تشخیص داده شد، تیم مراقبت های بهداشتی او بلافاصله درمان آپاندیسیت را آغاز می کند.

ابتدا، کودک شما یک تزریق داخل وریدی (IV) برای مایعات و آنتی بیوتیک ها دریافت می کند. اکثر کودکان مبتلا به آپاندیسیت به جراحی برای برداشتن آپاندیس (آپاندکتومی) نیاز دارند.

آپاندکتومی معمولاً به روش لاپاراسکوپی انجام می شود. اکثر بچه ها برای نظارت، کنترل درد و آنتی بیوتیک های IV حدود یک روز پس از جراحی در بیمارستان می مانند.

هیچ راهی برای پیشگیری از آپاندیسیت وجود ندارد، اما درمان زودهنگام می تواند خطر عوارضی مانند پارگی آپاندیس را کاهش دهد.

اگر فرزند شما ترکیدگی آپاندیس را تجربه کند، مدت اقامت او در بیمارستان برای دوره طولانی‌تری آنتی‌بیوتیک IV تمدید می‌شود.

بعد از جراحی چه اتفاقی می افتد؟

اکثر کودکان پس از عمل آپاندکتومی یک روز در بیمارستان می مانند. فرزند شما همچنان یک IV برای دریافت آنتی بیوتیک و مایعات خواهد داشت.

تیم مراقبت های بهداشتی فرزند شما درد او را کنترل می کند و در صورت نیاز دارو تجویز می کند. اکثر کودکان بدون هیچ مشکلی پس از جراحی به سرعت بهبود می یابند. با این حال، هر گونه جراحی عوارض احتمالی دارد.

هنگامی که فرزند شما از بیمارستان مرخص شد، تیم مراقبت های بهداشتی به شما دستور می دهد که علائم عفونت را تحت نظر داشته باشید. در صورت مشاهده هر یک از علائم زیر با جراح فرزند خود تماس بگیرید:

  • تب بیش از 101.5 فارنهایت
  • استفراغ کنترل نشده
  • بدتر شدن درد
  • قرمزی یا تورم در محل برش
  • چرک یا تخلیه از برش

خلاصه

آپاندیسیت در کودکان زمانی رخ می دهد که آپاندیس عفونی یا ملتهب شود. آپاندیسیت یک اورژانس پزشکی است و نیاز به درمان فوری دارد.

علائم آپاندیسیت در کودکان شامل تب خفیف، درد ناف، درد در ناحیه پایین سمت راست شکم، تهوع و استفراغ است.

تیم مراقبت های بهداشتی شما آزمایش خون، آزمایش ادرار و مطالعات تصویربرداری را برای تشخیص این وضعیت انجام می دهد. درمان آپاندیسیت شامل مایعات وریدی و آنتی بیوتیک، جراحی و داروهای ضد درد است.

درباره دکتر بهار اشجعی

دکتر بهار اشجعی دارای بورد فوق تخصصی در جراحی کودکان و نوزادان از پزشکان منحصر به فرد و ماهر در زمینه جراحی اطفال و کودکان در تهران هستند، ایشان دوره پزشکی عمومی را در دانشگاه شهید بهشتی تهران گذراندند و بعد از اتمام دوره پزشکی عمومی به تحصیل در رشته جراحی عمومی در دانشگاه شهید بهشتی تهران پرداختند، بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی در رشته جراحی عمومی، در رشته جراحی اطفال پذیرفته شدند و دوره جراحی اطفال را در دانشگاه علوم پزشکی تهران گذراندند و موفق به کسب رتبه اول کشوری در برد فوق تخصصی جراحی اطفال شدند.

راه های ارتباط با ما

مطب: تهران ـ انتهای بلوار کشاورز، رو به روی درب شرقی بیمارستان امام خمینی، ساختمان شیشه ای سبز، پلاک ۳۷۰ ساختمان ۴۱۶ طبقه ۳ واحد ۱۹

آدرس: بیمارستان کودکان تهران: تقاطع خیابان طالقانی و ولیعصر، روبروی جهاد کشاورزی، پلاک ۴۵۴ 

بیمارستان لاله شهرک غرب: تهران ، شهرک غرب ، فاز ۵ ، خیابان سیمای ایران ، نبش فلامک جنوبی

 منبع: https://dr-ashjaei.com/

 



:: برچسب‌ها: فوق تخصص جراحی کودکان و نوزادان , علائم آپاندیسیت در کودکان , تشخیص آپاندیسیت در کودکان , مراقبت های بعد از عمل اپاندیسیت , ,
:: بازدید از این مطلب : 363
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 23 تير 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

جراح قلب کیست؟

جراحی قلب و قفسه سینه که به عنوان جراحی قفسه سینه نیز شناخته می شود، رشته ای از جراحی است که مربوط به اندام های قفسه سینه (قفسه سینه) از جمله قلب و ریه ها است. ممکن است برای درمان طیف وسیعی از مسائل، از نارسایی قلبی گرفته تا آمبولی ریه و سرطان مری استفاده شود.

زمینه های جراحی های قلب و عروق متنوع است، از جمله جراحی بای پس عروق کرونر، برداشتن ریه، استنت گذاری عروق و بسیاری از روش های دیگر. به همین ترتیب، جراحی قفسه سینه رشته های پزشکی متعددی از جمله اطفال، انکولوژی و مغز و اعصاب را شامل می شود. زمینه های اصلی جراحی قلب و عروق عبارتند از:

  • جراحی قلب
  • جراحی قفسه سینه
  • جراحی قلب مادرزادی
  • جراحی پیوند قلب و ریه
  • جراحی عروق کرونر
  • پیوند قلب
  • جراحی دریچه های قلب

مهارت های ضروری  جراح قلب

مهارت های ارتباطی عالی برای مدیریت طیف گسترده ای از روابط با همکاران، بیماران و خانواده های آنها

  • انعطاف پذیری عاطفی، خلق و خوی آرام و توانایی خوب کار کردن تحت فشار
  • کار تیمی و ظرفیت رهبری تیم های چند رشته ای
  • مهارت های حل مسئله و تشخیص
  • توانایی سازمانی برجسته و مهارت های تصمیم گیری موثر
  • مدیریت زمان و منابع درجه یک به نفع بیماران
  • درجه بالایی از مهارت دستی
  • هماهنگی فوق العاده دست و چشم، بینایی عالی و آگاهی بصری-فضایی
  • استقامت بدنی برای مقابله با نیازهای جراحی

آمار جراحی قلب چیست؟

امروزه حدود 500000 عمل جراحی قلب باز هر سال انجام می شود. اغلب برای روش های پیچیده، مانند بای پس عروق کرونر، یا روش های پیچیده به آئورت یا خود قلب استفاده می شود.

این روش‌ها معمولاً شامل یک هفته یا بیشتر بستری شدن در بیمارستان و یک دوره نقاهت طولانی است. هر ساله بیش از دو میلیون نفر در سراسر جهان برای درمان مشکلات قلبی مختلف جراحی قلب باز انجام می دهند. 

افراد در هر سنی می توانند جراحی قلب انجام دهند. بسته به مشکل قلبی شما، جراح شما ممکن است انواع مختلفی از جراحی قلب را پیشنهاد دهد. اینها می توانند از گزینه های جراحی کم تهاجمی تا جراحی های قلب باز که ممکن است به زمان بهبودی طولانی تری نیاز داشته باشند، متغیر باشد.

قبل از جراحی، جراح قلب شما ممکن است آزمایش‌هایی را برای تعیین اینکه کدام نوع جراحی قلب برای شما بهتر جواب می‌دهد، تجویز کند. بسیاری از بیماری های قلبی را می توان با جراحی قلب درمان کرد. به عنوان مثال، با استفاده از تکنیک های جراحی، جراحان می توانند:

  • دریچه های قلب را که جریان خون را در قلب کنترل می کنند، تعمیر یا جایگزین کنید.
  • ترمیم ساختارهای غیر طبیعی یا آسیب دیده در قلب
  • وسایل پزشکی را کاشت کنید که به کنترل ضربان قلب کمک می کند یا از عملکرد قلب و جریان خون حمایت می کند.
  • قلب آسیب دیده را با قلب سالم اهداکننده جایگزین کنید.

مانند هر نوع جراحی که قلب را درگیر می کند، خطراتی نیز وجود دارد. اگر جراحی در شرایط اورژانسی (مثلاً برای درمان حمله قلبی) انجام شود یا اگر بیماری دیگری مانند دیابت یا بیماری کلیوی داشته باشید، به طور کلی این خطرات بیشتر است.

برای بسیاری از افراد، نتایج جراحی قلب عالی است. جراحی قلب می تواند علائم را کاهش دهد، کیفیت زندگی را بهبود بخشد و شانس بقا را افزایش دهد.

جراحی قلب چقدر خطرناک است؟

آسیب به بافت ها از جمله قلب، کلیه ها، کبد و ریه ها. عفونت، تب، تورم یا سایر علائم التهاب در محل برش. از دست دادن حافظه و مسائل دیگر، مانند مشکلات تمرکز یا تفکر واضح، که اغلب در عرض یک سال پس از جراحی بهبود می یابند.

درصد بقا از جراحی قلب چه میزان است؟

با این حال، با توجه به موسسه ملی سلامت و تعالی بالینی (NICE)، میزان بقا یک سال پس از هر یک از انواع جراحی قلب باز مشابه است و در حدود 96 تا 97 درصد است.

برای معرفی بهترین جراح قلب و عروق در تهران می توانیم دکتر رامین بقایی را به شما معرفی کنیم. دکتر بقایی با بیش از 20 سال تجربه  و بیش از چند هزار مورد جراحی در زمینه جراحی های عروق کرونر، جراحی های آئورت قلبی، جراحی های دریچه های قلبی و… یکی از بهترین و سرشناس ترین جراحان قلب کودکان و بزرگسالان در ایران می باشند.

مطب دکتر بقایی بهترین جراح قلب و عروق در تهران، خیابان جردن می باشد. جهت رزرو وقت ومشاوره قلبی با شماره های مطب تماس حاصل فرمایید. ایشان فوق تخصص جراحی قلب و عروق بوده و همچنین یکی از پایه گذاران دوره تکمیلی فلوشیپ جراحی بیماری مادرزادی قلبی هستند.

ایشان علاوه بر اینکه عضو هیئت علمی دانشگاه هستند، عضو هیئت بورد جراحی قلب هم می باشند. با توجه به شرایط کرونایی فعلی با مراجعه به سایت دکتر بقایی علاوه بر آشنایی بیشتر با ایشان می توانید برای گرفتن وقت هم بصورت اینترنتی اقدام کنید.

تماس با ما

نشانی: تهران – خیابان نلسون ماندلا(جردن) – بالاتر از تقاطع حقانی – خیابان پدیدار – پ ۶۲ – طبقه سوم – واحد ۳۳

تلفن: ۸۸۶۷۰۳۵۰-۰۲۱

 منبع: https://dr-baghaei.com/

 



:: برچسب‌ها: بهترین جراح قلب و عروق در تهران , بهترین جراح قلب چه مهارت هایی دارد؟ , جراحی تخصصی قلب کودکان , فوق تخصص جراحی قلب و عروق , تشخیص بیماری های قلبی ,
:: بازدید از این مطلب : 351
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 12 تير 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

گزینه های غیر جراحی برای اصلاح افتادگی پلک

 

برای مدت  های طولانی، جراحی تنها گزینه برای اصلاح افتادگی پلک بود. اما اکنون ما با داشتن سه گزینه غیرجراحی در اینجا هستیم.

یکی از گزینه ها Vivace RF Microneedling است. با کشیدن پوست آویزان روی لبه اوربیت (استخوان بالای چشم)، می‌توانیم پوست را سوزن بزنیم.

این سوزن ها آسیب های کوچکی را به پوست ایجاد می کنند که باعث می شود بدن کلاژن و الاستین بیشتری تولید کند.

سوزن ها همچنین انرژی فرکانس رادیویی را به پوست می رسانند که باعث سفت شدن پوست می شود. این ترکیب باعث سفت تر و جوان تر شدن پوست در ناحیه پلک می شود.

گزینه دیگر PlasmaTight نام دارد که با استفاده از دستگاه Plasma IQ انجام می شود. قلم پلاسما از انرژی پلاسما برای ایجاد آسیب های ریز استفاده می کند و پاسخ درمانی طبیعی بدن را تحریک می کند.

همانطور که پوست شما بهبود می یابد، کلاژن و الاستین اضافی تولید می کند که پوست را سفت و بلند می کند. نتایج فوری را مشاهده خواهید کرد که در طی 8 تا 12 هفته آینده بهبود می یابند.

گزینه سوم به نام Upneeq اخیراً توسط FDA تأیید شده است و ثابت می کند که یکی از پیشگامانه ترین درمان های افتادگی پلک است که تا به حال داشته ایم.

این یک قطره چشمی است که در واقع پلک را بلند می کند. این یک بار در روز تجویز می شود و تنها با یک قطره، پلک به بالا کشیده می شود!

Upneeq حاوی اکسی متازولین هیدروکلراید است که یک تنگ کننده عروق است که باعث انقباض عضله مولر (یکی از دو ماهیچه ای که پلک را باز می کند) می شود.

این اثر تنها چند دقیقه پس از مصرف شروع می شود، در 2 ساعت به اوج اثر می رسد و بین 6-8 ساعت ادامه می یابد. در کارآزمایی‌های بالینی، 84 درصد از افراد لیفت قابل‌توجهی را تجربه کردند و تعداد بسیار کمی از آنها عوارض جانبی را گزارش کردند.

اکثر مردم همچنین گزارش می دهند که چشمان آنها نه تنها بازتر به نظر می رسد بلکه روشن تر نیز به نظر می رسد.

پتوز چیست؟

پتوز وضعیتی است که در آن پلک فوقانی روی چشم می افتد. گاهی اوقات ممکن است بینایی شما را مختل کند.

این بیماری اغلب افراد مسن را تحت تاثیر قرار می دهد، اما ممکن است در کودکان نیز رخ دهد. پتوز می تواند در یک چشم یا هر دو چشم به طور همزمان رخ دهد.

علائم پتوز

بارزترین علامت پتوز افتادگی پلک است. علائم دیگر عبارتند از:

  • مشکل در بستن چشم یا پلک زدن
  • پاره شدن
  • خستگی چشم
  • مشکل بینایی (به همین دلیل ممکن است فرد سر خود را به سمت عقب کج کند تا زیر پلک را ببیند.)

کودکان مبتلا به پتوز ممکن است علائم دیگری نیز داشته باشند، مانند:

  • تنبلی چشم، گاهی اوقات تنبلی چشم نامیده می شود زیرا به نظر می رسد یک چشم به سمت دیگری نگاه می کند
  • نزدیک بینی، دوربینی یا آستیگماتیسم
  • دید دوتایی، تاری یا مخدوش
  • خستگی چشم، سردرد یا سرگیجه

علل و عوامل خطر افتادگی پلک

در بزرگسالان، پتوز اغلب به دلیل پیری طبیعی ایجاد می شود. افزایش سن می تواند باعث ضعیف شدن ماهیچه های پلک (به نام عضلات بالابر) شود. 

گاهی اوقات افراد با پتوز متولد می شوند. به این حالت پتوز مادرزادی می گویند. پتوز مادرزادی ممکن است به دلیل مشکلاتی در مغز یا اعصاب ایجاد شود که منجر به ضعف در عضلات پلک می شود.

کودکانی که با نقص مادرزادی یا آسیبی که چشم ها را تحت تاثیر قرار می دهد متولد می شوند نیز ممکن است پتوز داشته باشند.

افراد مبتلا به تومورهای چشم، دیابت، سابقه سکته مغزی، سرطان و اختلالات عصبی در معرض خطر ابتلا به پتوز هستند. 

درمان زیبایی با بوتاکس (سم بوتولینوم A) گاهی اوقات می تواند باعث پتوز شود. اگر علاقه مند به انجام بوتاکس هستید، حتما یک پزشک مجرب پیدا کنید.

تشخیص افتادگی پلک

چشم پزشک با بررسی دقیق پلک های شما پتوز را تشخیص می دهد. آنها ارتفاع پلک های شما و قدرت عضلات پلک را اندازه گیری می کنند. 

آنها همچنین ممکن است یک آزمایش میدان بینایی کامپیوتری انجام دهند تا ببینند دید شما طبیعی است یا خیر.

در آزمایش میدان بینایی، از شما خواسته می شود که بدون حرکت دادن چشمان خود، به یک سری چراغ های چشمک زن در دستگاه نگاه کنید. وقتی نوری را می بینید، دکمه ای را فشار می دهید.

درمان افتادگی پلک

اگر بالغ هستید و در دیدن مشکلی ندارید یا به ظاهر پلک خود اهمیت نمی دهید، نیازی به درمان پتوز ندارید. رایج ترین درمان پتوز یک روش جراحی به نام ترمیم پتوز است.

جراح ناحیه اطراف پلک شما را با بی حسی موضعی بی حس می کند. سپس یک برش کوچک (برشی) در پوست پلک بالایی ایجاد می کنند.

سپس می توانند عضله بالابرنده را با بخیه سفت کنند تا پلک را بالا ببرند. سپس برش با بخیه های بیشتری بسته می شود. ترمیم پتوز ممکن است همراه با بلفاروپلاستی انجام شود.

بلفاروپلاستی جراحی است که پوست اضافی پلک را از بین می برد. این پوست اضافی می تواند به افتادگی کمک کند.

گاهی اوقات ممکن است ابروها نیز با جراحی بلند شوند. جراحی معمولا برای افراد مبتلا به پتوز موفقیت آمیز است و بینایی و ظاهر را بهبود می بخشد. 

در سپتامبر 2020، اولین داروی تجویزی مورد استفاده برای درمان پتوز به نام Upneeq توسط سازمان غذا و دارو تایید شد.

Upneeq (محلول چشمی اکسی متازولین هیدروکلراید) به شکل قطره چشمی است. باعث انقباض عضله بالابر می شود.

این به پلک اجازه می دهد تا 1 تا 2 میلی متر بازتر شود. این برای بزرگسالان مبتلا به پتوز وابسته به سن خفیف تا متوسط در نظر گرفته شده است. Upneeq برای استفاده در کودکان تایید نشده است.

دکتر آرمیتا آقاپور با سالها سابقه در زمینه زیبایی و جوان سازی یکی از بهترین و شناخته شده ترین پزشکان زیبایی در تهران هستند. ایشان پس از پایان تحصیلات خود در رشته پزشکی دانشگاه شیراز و گذراندن دوره های پوست و مو و زیبایی و اخذ سرتیفیکیت متعدد از شرکتها و مراکز آموزشی معتبر در زمینه انواع لیزر و جراحیهای سرپایی و تزریقات زیبایی آماده ارائه خدمات به مراجعین محترم می باشند.

اطلاعات تماس

آدرس: تهران، شهرآرا پاتریس لومومبا، نبش کوچه نوزدهم غربی، ساختمان پزشکان، پلاک ۱۸۲طبقه اول

شماره تماس: ۸۸۲۸۸۱۶۸

منبع: https://dr-aghapour.com/

 

 



:: برچسب‌ها: پزشک پوست و مو در تهران , دکتر آرمیتا آقاپور , علل و عوامل خطر افتادگی پلک , رفع و درمان افتادگی پلک (بدون جراحی) ,
:: بازدید از این مطلب : 337
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 تير 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

بی اختیاری ادرار در کودکان (urinary incontinence)

 

شیوع بی اختیاری ادرار در کودکان بر حسب سن و جنسیت متفاوت است. در مطالعات کودکان 6 تا 14 ساله، 10 درصد به شب ادراری و 2.8 درصد به بی اختیاری ادرار در روز گزارش شده است. بی اختیاری ادرار در طول روز شیوع کمتری نسبت به شب ادراری دارد و معمولاً زودتر در دوران کودکی برطرف می شود.

بی اختیاری در کودکان چقدر شایع است؟

بی اختیاری شبانه یا شب ادراری حدود 30 درصد از کودکان در 4 سالگی، 10 درصد در 7 سالگی، 3 درصد در 12 سالگی و 1 درصد در سن 18 سالگی را تحت تاثیر قرار می دهد. حدود 0.5 درصد از بزرگسالان همچنان به بی اختیاری شبانه مبتلا هستند.

بی اختیاری ادرار از دست دادن کنترل مثانه است. در کودکان زیر 3 سال، عدم کنترل کامل مثانه طبیعی است. با بزرگتر شدن کودکان، توانایی کنترل مثانه خود را افزایش می دهند. هنگامی که خیس شدن در کودکی اتفاق می افتد که به اندازه کافی بزرگ است که بتواند مثانه خود را کنترل کند، به آن شب ادراری می گویند.

شب ادراری می تواند در طول روز یا شب اتفاق بیفتد. شب ادراری می تواند ناامید کننده باشد. اما مهم است که صبور باشید و به یاد داشته باشید که این تقصیر فرزند شما نیست. کودک کنترلی بر شب ادراری ندارد. و راه های زیادی برای درمان شب ادراری و کمک به کودک شما وجود دارد.

بسیاری از کودکان ممکن است هر از گاهی شب ادراری داشته باشند. ممکن است برخی از کودکان بیشتر از سایرین طول بکشد تا کنترل مثانه خود را یاد بگیرند. دختران اغلب قبل از پسران کنترل مثانه دارند.

به همین دلیل شب ادراری در دختران زودتر از پسران تشخیص داده می شود. ممکن است شب ادرای در دختران در سن 5 سالگی تشخیص داده شوند. پسران حداقل تا سن 6 سالگی تشخیص داده نمی شوند.

انواع شب ادراری

پزشکان شب ادراری را به چهار نوع تقسیم می کنند. یک کودک ممکن است یک یا چند نوع از این موارد را داشته باشد

  • شب ادراری روزانه (روزانه). این خیس شدن در طول روز است.
  • شب ادراری شبانه (شب). این به معنای خیس شدن در طول شب است. اغلب به آن شب ادراری می گویند. این شایع ترین نوع شب ادراری است.
  • شب ادراری اولیه. این زمانی اتفاق می افتد که کودک آموزش توالت را به طور کامل تسلط نداشته باشد.
  • شب ادراری ثانویه. این زمانی است که کودک یک دوره خشکی دارد، اما پس از آن به دوره های خیس شدن برمی گردد.

چه چیزی باعث شب ادراری می شود؟

شب ادراری علل احتمالی زیادی دارد. علت شب ادراری اغلب مشخص نیست. اما برخی از علل احتمالی ممکن است شامل یک یا چند مورد از این عوامل باشند:

  • اضطراب
  • اختلال نقص توجه/بیش فعالی (ADHD)
  • ژن های خاص
  • یبوست که به مثانه فشار وارد می کند.
  • دیابت
  • کمبود هورمون آنتی دیورتیک (ADH) در بدن هنگام خواب است.
  • آپنه انسدادی خواب (OSA)
  • مثانه بیش‌فعال
  • رشد فیزیکی کندتر
  • مثانه کوچک
  • مشکلات ساختاری در دستگاه ادراری
  • مشکل احساس پر بودن مثانه در هنگام خواب
  • عفونت دستگاه ادراری (UTI)
  • خواب بسیار عمیق

شب ادراری در طول روز ممکن است ناشی از موارد زیر باشد:

  • اضطراب
  • کافئین
  • یبوست که به مثانه فشار وارد می کند.
  • به اندازه کافی به دستشویی نروید.
  • هنگام رفتن به اندازه کافی ادرار نمی کند.
  • مثانه بیش‌فعال
  • مثانه کوچک
  • مشکلات ساختاری در دستگاه ادراری
  • عفونت دستگاه ادراری (UTI)

شب ادراری چگونه تشخیص داده می شود؟

پزشک فرزند شما در مورد سابقه پزشکی فرزند شما سوال خواهد کرد. حتماً به پزشک  بگویید:

اگر سایر اعضای خانواده شب ادراری داشته اند.

کودک شما چند بار در طول روز ادرار می کند.

چقدر کودک شما در عصر مایعات می نوشد.

اگر کودک شما علائمی مانند درد یا سوزش هنگام ادرار کردن دارد.

اگر ادرار تیره یا کدر است یا خون در آن وجود دارد.

اگر فرزند شما یبوست دارد 

اگر فرزند شما اخیراً در زندگی خود استرس داشته است.

پزشک ممکن است فرزند شما را معاینه فیزیکی کند. ممکن است فرزند شما به آزمایشاتی مانند آزمایش ادرار یا آزمایش خون نیز نیاز داشته باشد. اینها برای بررسی یک مشکل پزشکی مانند عفونت یا دیابت انجام می شود.

شب ادراری چگونه درمان می شود؟

در بسیاری از موارد بی اختیاری ادرار در کودکان به مرور زمان از بین می رود و نیازی به درمان ندارد. در صورت نیاز به درمان، بسیاری از روش ها می توانند کمک کنند. این شامل:

تغییرات در مصرف مایعات. ممکن است به شما گفته شود که در ساعات معینی از روز یا عصرها به کودکتان مایعات کمتری بدهید.

دور نگه داشتن کافئین. از رژیم غذایی کودک کافئین را می توان در کولا و بسیاری از نوشابه ها یافت. همچنین در چای سیاه، نوشیدنی های قهوه و شکلات یافت می شود.

شب بیداری طبق برنامه. این بدان معناست که کودک خود را در شب بیدار کنید تا ادرار کند.

آموزش مثانه. این شامل تمرینات و ادرار کردن بر اساس برنامه است.

استفاده از زنگ هشدار رطوبت. این از سنسوری استفاده می کند که رطوبت را تشخیص می دهد و زنگ هشدار را به صدا در می آورد. سپس کودک شما برای استفاده از حمام بلند می شود.

داروها. داروها می توانند سطح ADH را افزایش دهند یا عضلات مثانه را آرام کنند.

مشاوره. کار با یک مشاور می تواند به فرزند شما کمک کند تا با تغییرات زندگی یا استرس های دیگر کنار بیاید.

برای یافتن بهترین انتخاب هایی که ممکن است به کودک شما کمک کند، با پزشک کودک خود مشورت کنید.

نکاتی برای مدیریت شب ادراری

  • به یاد داشته باشید، فرزند شما نمی تواند بدون کمک شما مشکل را کنترل کند.
  • مطمئن شوید که کودک خود را سرزنش یا تحقیر نکنید.
  • اطمینان حاصل کنید که فرزند شما توسط خانواده یا دوستان مورد تمسخر قرار نمی گیرد.
  • تخت تشک کودک خود را با یک ملحفه پلاستیکی محافظت کنید.
  • هنگام بیرون رفتن از خانه، لباس های اضافی برای کودک خود به همراه داشته باشید.

درباره دکتر بهار اشجعی

دکتر بهار اشجعی دارای بورد فوق تخصصی در جراحی کودکان و نوزادان از پزشکان منحصر به فرد و ماهر در زمینه جراحی اطفال و کودکان در تهران هستند، ایشان دوره پزشکی عمومی را در دانشگاه شهید بهشتی تهران گذراندند و بعد از اتمام دوره پزشکی عمومی به تحصیل در رشته جراحی عمومی در دانشگاه شهید بهشتی تهران پرداختند.

بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی در رشته جراحی عمومی، در رشته جراحی اطفال پذیرفته شدند و دوره جراحی اطفال را در دانشگاه علوم پزشکی تهران گذراندند و موفق به کسب رتبه اول کشوری در برد فوق تخصصی جراحی اطفال شدند.

راه های ارتباط با ما

مطب:  تهران ـ انتهای بلوار کشاورز، رو به روی درب شرقی بیمارستان امام خمینی، ساختمان شیشه ای سبز، پلاک ۳۷۰ ساختمان ۴۱۶ طبقه ۳ واحد ۱۹

۰۲۱-۴۴۸۰۶۶۶۸

  ۰۲۱-۴۴۸۴۱۸۶۲

بیمارستان کودکان تهران: تقاطع خیابان طالقانی و ولیعصر، روبروی جهاد کشاورزی، پلاک ۴۵۴

بیمارستان لاله شهرک غرب: تهران ، شهرک غرب ، فاز ۵ ، خیابان سیمای ایران ، نبش فلامک جنوبی

منبع: https://dr-ashjaei.com/

 



:: برچسب‌ها: فوق تخصص جراحی کودکان و نوزادان , دکتر بهار اشجعی , راه های درمان بی اختیاری ادرار در کودکان , urinary incontinence , تشخیص بی اختیاری ادرار در کودکان , ,
:: بازدید از این مطلب : 331
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1402 | نظرات ()